דג מושט ברוטב חריימה:

5 חתיכות פילה של דג מושט

1 ראש שום פרוס

2 פלפל ירוק חריף 

1 צרור עלי כוסברה, קצוצים דק

1 כף פפריקה מתוקה.

1 כף כמון

1 כפית מלח הימליה

1/2 לימון סחוט

שמן זית 

2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר

אופציונאלי:4 עגבניות פרוסות לעיגולים

2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות

אופן ההכנה:

להשרות את הדגים בקערה עם מים ולימון למספר דקות.

לשים בסיר רחב 3 כפות שמן זית .

מניחים את הסיר על הכיריים על אש בינונית.

מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות ,מיץ הלימון והתבלינים ומערבבים.

מנמיכים את הלהבה.

מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים 5 דקות לפתיחת התבלינים.

מניחים את הדגים. 

מוסיפים את הפלפל חריף, וכן את פרוסות השום.

מוסיפים פרוסות עגבניות ורצועות פלפל .

מפזרים מעל את עלי הכוסברה הקצוצים.

יוצקים כוס מים מעל הדגים ומביאים לרתיחה. 

מחלישים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ- 20 דקות, עד שהדגים מוכנים.

אני באופן אישי מאד אוהבת את הדגים של רוזנר'ס פיש 

הן מגיעות באריזת וואקום שקופה

אין להם תוספת מים ולכן לא מתכווצים בבישול.

חשוב : הכי כיף זה לטבול חלה טריה ברוטב ולהתענג בחוש הטעם,

ההמלצה שלי לאכול את הדג לצד סלטים חיים 

תזכרו שהחלה היא לא מזלג :)


באהבה ד"ר רינה מורדו

תכנות להרזיה 

מומחית לשינוי מערכת יחסים עם האוכל

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.