חיתוכיות 


מצרכים


1 כוס דבש
1 כוס חמאת בוטנים טבעית
200 גרם שוקולד איכותי 85%

אופן ההכנה:

לשים את כל החומרים בסיר ולחמם על להבה קטנה
עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.

לכבות את האש.

להוסיף לתערובת השוקולד 

5 כוסות פצפוצי אורז 

ומערבבים היטב.

( להעשרה ניתן להוסיף שברי אגוזי פקאן)


לקחת תבנית מלבנית לרפד בנייר אפייה

לשפוך את התערובת 

לשטח ולהדק היטב את התערובת 

להכניס למקפיא


*לציפוי* :
1 כוס חמאת בוטנים טבעית 

1 כוס מטבעות שוקולד לבן 

לחמם בסיר על אש נמוכה 

עד שמתקבלת תערובת לבנה אחידה וחלקה, 

מוציאים את התבנית מההקפאה 

שופכים את התערובת הלבנה מורחים בצורה אחידה על תערובת השוקולד

מיישרים באמצעות כף .


מגרדים מלמעלה שוקולד 85% או אגוזים קצוצים ( אופציונאלי)

ממצננים שנית.

מוציאים מההקפאה חותכים עם סכין חדה לקוביות קטנות

ונהנים מקינוח כארוחת ביניים 

את החתיכים האלה הכינה פאני היקרה


באהבה ד"ר רינה מורדו

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.