לחם מקמח חומוס
כשר לפסח

בקמח חומוס יש חלבון בכמות גבוהה
הקמח עשיר מאוד בסיבים תזונתיים שנותנים תחושת שובע האינדקס גליקמי שלו נמוך הוא משמש מקור לחלבון ברזל וסידן ובנוסף הוא קמח נפלא ללא גלוטן

מצרכים:
2 כוסות קמח חומוס
1 כוס קמח שקדים
1 כפית מלח הימליה
1/2 כפית סודה לשתיה
½1 כוסות מים
2 כפות שמן זית או שמן קוקוס
2 ביצים או תחליפי ביצים
1 כוס קרם קוקוס
1 כף סילאן טבעי

לעיטור
שומשום
שיברי אגוזים
גרעיני חמניות

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות.

מערבבים בקערה את החומרים היבשים קמח חומוס, קמח שקדים, מלח,סודה לשתיה.
בקערה נוספת
טורפים את הביצים, מוסיפים מים,שמן קרם קוקוס וסילאן ומוסיפים לחומרים היבשים. מערבבים עד לעיסה חלקה
יוצקים לתבנית משומנת או לכוסות קרטון
מפזרים שומשום .
אופים כ 30 דקות
ומצננים .
אם רוצים להקפיא פורסים לפני ההקפאה

באהבה ד"ר רינה מורדו phd תכנות מחדש הרזיה מנצחת בשילוב התת מודע ו כלים מתחום ה nlp

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.