מנה מזינה בריאה ומשביעה בקדירה אחת

רכיבים

 2 כוסות עדשים חומות

 1 כוס גריסים

חתיכה יפה דלעת 

1 קישוא

1 בטטה

1 גזר 

1 בצל

 צרור כוסברה 

2 כפות שמן זית

 1 כף מלח הימליה 

מעט כורכום 

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

 להשרות ללילה או שעתיים את הגריסים והעדשים. 

לחתוך את הבצל לקוביות.

לטגן קלות את קוביות הבצל בסיר גדול עם שמן זית.

לחתוך את הירקות ולהוסיף לסיר 

 להוסיף 3 ליטר מים להוסיף את הגריסים והעדשים.

אם צריך עוד מים להוסיף עד למרקם הרצוי

להוסיף תבלינים ,למעט כוסברה.

 לבשל על אש נמוכה 30-40 דקות 

לטעום ולשפר טעמים 

להוסיף את הכוסברה לבשל עוד חמש דקות  ,לכבות את הגז.


 ד"ר רינה מורדו phd  

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.