1 בטטה קלופה

500 גר' דלעת קלופה

3 גזרים קלופים

2 בצל

3 שיני שום 

1 כף ג'ינג'ר טרי 

2 כפות  מחית קארי 

1 כפית צ'לי מיובש

1 כפית הל טחון

קורט קינמון 

1 כפית מלח הימליה 

2 ליטר מים


אופציונאלי:

1 כף כוסברה יבשה טחונה

1 כפית כורכום

1/2 פחית קרם קוקוס


אופן ההכנה:


חותכים את הירקות לקוביות גדולות, ושוטפים.

בסיר גדול מניחים את הירקות והתבלינים  מ'טגנים"  מספר דקות תוך כדי ערבוב.

מוסיפים את מי הברז ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את הלהבה, ומכסים את הסיר במכסה.

מבשלים כ-30 דקות עד לריכוך הירקות.

לאחר שהירקות מתרככים,מוסיפים את קרם הקוקוס.

טוחנים במוט בלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי .

מחזירים את הסיר לאש, לרתיחה נוספת טועמים אם יש צורך משפרים טעמים .

הצעת הגשה  שקדים או קשיו ועישבי תיבול כמו כוסברה קצוצה. 


באהבה ד"ר רינה מורדו phd 

תכנות מחדש הרזיה מנצחת בשילוב התת מודע ו כלים מתחום ה nlp

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.