סופלה שוקולד ללא קמח

6 מנות


2 ביצים
2 כפות חמאת שקדים
2 כפות סילאן טבעי
2 כפות קקאו
2 כפות קונפיטורה דובדבנים/ תות
1 כפית א.אפיה ללא אלומיניום
6 כפות מים

אופן ההכנה:
לערבב בקערה את כל הרכיבים עד לתערובת חלקה
למזוג בעזרת כף לכוסות קרטון 

 (6 כוסות)
אופציה נוספת לצקת לתבנית אינגליש קייק.


לאפות בתנור על 180 מעלות כ 20 דקות
לבדוק באמצעות קיסם שיוצא יבש.

לכבות את התנור ולפתוח אותו למניעת התייבשות.


אופציונאלי:
לצפות בסירופ שוקולד


 1 כף סילאן טיבעי 

1 כף קקאו 

3 כפות קרם קוקוס

לחמם בסיר כפול ולצקת על העוגות 

ניתן לפזר קוקוס או שקדים קצוצים


בהנאה 

ד"ר רינה מורדו 

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.