סלט פריקי
צבעוני וחגיגי



1 כוס פריקי מושרית לשעה
2 כוסות מים

לבשל את הפריקי במים כ 15 דקות.
לכבות את האש. 

להשאיר את הפריקי בסיר במכסה סגור עוד 10 דקות עד לספיגת נוזלים

לצנן את הפריקי

לשים בקערה.

להוסיף לקערה 


חופן פטרוזיליה קצוצה
עלי נענע קצוצים

 עלי רוקט
בצל סגול פרוס
חצי כוס גרגירי רימון
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד מלח הימלאיה

לתבל ולהגיש



באהבה ד"ר רינה מורדו phd

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.