המצרכים:

2 בטטות חתוכות לקוביות

2 כוסות טופו מפורר

2 כפות שמן זית 

אופן ההכנה:

  1. לחתוך 2 בטטות לקוביות
  2. להניח על תבנית המכוסה בנייר אפיה .
  3. לפזר מעט שמן זית ומעט מלח על הבטטות.
  4. לאפות בתנור את קוביות הבטטה השמן זית ב 180 מעלות כ 20 דקות .
  5. לשים בקערה את קוביות הבטטה האפויות.
  6. להוסיף לקערה:
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • עישבי תיבול (כוסברה ,עלי רוקט...)
  • 100 גרם טופו מפורר (ניתן להמיר ברעיונות לשדרוגים)


לתיבול:

  • 2 כפות סילאן טיבעי
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט מלח
  • מיץ מ 1/2 לימון סחוט
  • 2 כפות רוטב צ'לי

לערבב 

לשפוך לקערה ולהגיש 

ניתן לשמור בקופסא אטומה במקרר כ 4 ימים


רעיונות לשדרוג

ניתן להוסיף :

  • חמוציות ללא סוכר
  •  קיטניות מבושלות 
  •  נבטים
  • קינואה מבושלות


באהבה ד"ר רינה מורדו phd

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.