אתם כבר יודעים שאהבה שלי זה עוגת תפוחים ,העוגה הזאת היא בעצם סוג של פשטידת תפוחים 

אני אוהבת לאפות אותה בתבנית גדולה ושהיא לא תהיה עבה.

זה קסם שמתרחש בכלום עבודה.

מלא תפוחים וקינמון ורכות נעימה.


המצרכים

8 תפוחים שטופים פרוסים דק 

1 כפית קינמון

1/2 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

1/2 כוס סוכר קנים

1/2 כוס שמן (אני השתמשתי בשמן זירעי ענבים)

1/2 כוס תה צמחים קר

1 כוס קמח כוסמין מלא

4 ביצים 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

פורסים או מגרדים את התפוחים לקערה.

בקערת המערבל שמים את הביצים הסוכר והאפיה מערבלים במהירות ל 4 דקות.

 מוסיפים את השמן הנוזלים הקינמון והקמח

וממשיכים לערבל.

שופכים את התערובת של  המערבל לקערת התפוחים ומערבבים היטב.

שופכים לתבנית ומיישרים .

לאפות בתנור כ-35 דקות עד להזהבה.

להשאיר עוד כחצי שעה בתנור כבוי. 

התנור יתקרר והעוגה תמשיך להיאפות מבלי להשחים. 


.הערות :ניתן להכין מאפינס אישי

ניתן להמיר לכל שמן אחר

ניתן להחליף בסוכר בריא אחר

.ניתן להשתמש בקמח 80%.

לאכול בשפיות לצד כוס תה ירוק

ולהנות מכל ביס.


באהבה ד"ר רינה מורדו phd

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.