קיש טבעוני שתוכלו לאכול ממנו ללא יסורי מצפון

כשאתם נהנים מכל ביס


לבצק

1 כוס קמח כוסמין

1 כוס קמח שקדים

3 כפות שמן קוקוס 

1 כפית מלח הימליה

1 כף שמיר מיובש מוסיף המון

½ כוס מים


מלית:

2 כפות שמן זית

1 בצל, חתוך לקוביות

2 שיני שום, קצוצות

1 חבילה תרד או עלי סלק

1 כרובית מבושלת

300 גרם טופו 

2 כפות חלב סויה

1 כפית מלח הימליה

מעט פלפל שחור

2 כפות שמרי בירה

1 בטטה חתוכה לעיגולים


אופן הכנה:


 שמים בקערת מעבד מזון את כל מרכיבי הקלתית ומעבדים שמתקבל בצק אחיד לעבודה.


שמים את הבצק  בין 2 דפי ניירות אפיה ומרדדים .

לוקחים צלחת עגולה וחותכים סביבה 

מניחים בתבנית עגולה 

 מהדקים אותה לדפנות דוקרים את התחתית  במזלג ומכניסים למקרר לחצי שעה


מחממים תנור ל-180 מעלות.


מכינים את המלית: מחממים מחבת מטגנים את הבצל והשום תוך ערבוב, כשיש צבע חום במחבת מוסיפים כף מים והבצל מקבל צבע זהוב מעבירים לצלחת.


מוספים למחבת תרד ומאדים תוך ערבוב עד שהוא מתחיל לאבד מנפחו ומתרכך. מסננים את הנוזלים שנשארים במחבת. מעבירים את תכולת המחבת לקערה.


מסננים את הטופו ומייבשים היטב.


חותכים לקוביות  מניחים בקערת מעבד מזון. מוסיפים את משקה הסויה והבצל וטוחנים עד שמתקבלת עיסה חלקה.


מעבירים את הטופו לקערה, מוסיפים את המלח, הפלפל ושמרי הבירה ומערבבים היטב. שומרים בצד.


מוציאים את התבנית  מהמקרר אופים 20 דקות.


מוציאים את הקלתית מהתנור שמים  עיגולי בטטה, ומעליהן מסדרים כרובית מבושלת או ברוקולי של בודק בשכבות יפות מברישים בשמן זית, מפזרים מעט מלח ופלפל שחור 

שופכים את בלילת הטופו ומעל את שכבת הבצל והתרד (ניתן לערבב את הבצל והתרד לתערובת הטופו ולשפוך על הכרובית)

ואופים כ-20-25 דקות, או עד שהקיש מזהיב, מתייצב, והבטטות מתרככות.


מצננים 

להתאפק לא לחתוך שהקיש חם.


באהבה ד"ר רינה מורדו phd תכנות מחדש הרזיה מנצחת בשילוב התת מודע ו כלים מתחום ה nlp

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.