חומרים ל-15 כופתאות


1 כוס קמח מצה רצוי מכוסמין
1 כף מחוקה אבקת אפייה רצוי ללא אלומיניום
מעט מלח הימליה
מעט פלפל שחור גרוס
מעט פפריקה
2 כפות שמן זית
6 כפות זירעי פישתן / או זירעי צ'יה מושרות וטחונות 

או  6 כפות מי חומוס מקופסת שימורים
1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה 

מערבבים בקערה קמח מצה, אבקת אפייה ותבלינים.
מוסיפים שמן זית, מי חומוס ללא הקצפה ומים רותחים ומערבבים היטב.
מניחים בצד לחצי שעה

בינתיים מכינים את המרק

למרק

10 כוסות מים
גזר
תפוחי אדמה
קישואים
דלעת
בצל
בטטה
לחתוך לקוביות קטנות
להוסיף
שמיר
כרפס
לקצוץ לתבל
פלפל שחור
מלח
חוויאג'
לבשל ל 15 דקות

לקרוץ כדורים קטנים מתערובת הקמח מצה
לשים בעדינות במרק הרותח
לבשל כרבע שעה נוספים
לשפר תיבול ולהנות

באהבה ד"ר רינה מורדו phd תכנות מחדש הרזיה מנצחת בשילוב התת מודע ו כלים מתחום ה nlp


מי חומוס הם מי הבישול של גרגירי החומוס הם עשירים בחלבון וממירים חלבוני ביצה, בצורה מושלמת ניתן להקציף אותם ולהכין מהם מרנג יציב אוורירי וסמיך .

 גם זירעי הצ'יה והפשתן המושרים במים יוצרים ג'לי סמיך ומצויינים כתחליף לביצה

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.