המצרכים:

2 כוסות קינואה אדומה מבושלת

1 בטטה

2 בצל

1 גזר

2 ביצים או תחליפי ביצים

מלח הימליה

פלפל שחור גרוס

1 כף קמח כוסמין

2 כפות שמן זית

מעט כורכום


אופן ההכנה:

להשרות את הקינואה לחצי שעה לסנן ולבשל 10 דקות.

לגרד בפומפיה או לטחון גס במגימקס את הירקות להעביר לקערה להוסיף את הביצים הקמח והתבלינים לערבב היטב .

לחמם מחבת טפלון עם מעט שמן על אש נמוכה .

לצקת כף מהתערבות להמתין שיתייצב וישחים בערך 3 דקות

להפוך לצד השני ו"לטגן" עוד 2 דקות

ניתן לחילופין לאפות בתנור.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.