רביולי בטטה טבעוני עם ערמונים ובטטה


החלפה של השמנת בקרם קוקוס בשילוב עם ערמונים בצל ושום

מסייעים לנטרל את הטעם של הקוקוס ולגרום לו להיות רוטב סמיך בטעם מוקרם חלבי

שאם לא תגלו אף אחד לא יאמין שזהו מתכון טבעוני 


אפשר ומומלץ להנות מהרוטב הזה עם פסטות מקמחים שונים

או על בטטה ותפוחי אדמה מוקרמים



  • 1 חבילת רביולי בטטה פרווה.
  • 3 כפות שמן זית 
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק.
  • 3 שיני שום קצוצות דק.
  • 1/2  קופסה קרם קוקוס
  • 1 כוס חלב צימחי לא ממותק
  • 2 בטטות בינוניות פרוסות
  • 100 גרם ערמונים מוכנים לאכילה
  • חצי כפית מלח הימליה
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט.

אופן ההכנה

  • מכינים את הרביולי לפי הוראות הצרכן מסננים
  • בסיר מטגנים את הבצל והשום להזהבה קלה .
  • מוסיפים את הקרם קוקוס, החלב הערמונים והתבלינים.
  • מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  • מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ 5 דקות.
  • מוסיפים את הבטטה.
  • מבשלים עוד כ 5-7 עד שהרוטב נעשה סמיך והבטטה רכה.
  • מוסיפים את הרביולי לסיר מבשלים 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב כדי שהרביולי יהיה עטוף ברוטב ויספוג טעמים


חשוב

  • ניתן להוסיף פיטריות  במקום הבטטה.
  • ניתן להמיר את הרביולי לפסטה פנה מכוסמין או עדשים


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.