פעם הייתי מכינה מטבוחה בהכנה מורכבת ,
חולטת את העגבניות מסירה קליפה,
קולה את הפלפלים ,מכניסה לשקית מקלפת
חותכת לריבועים בקיצור ים עבודה.
היום אני מכינה מטבוחה מהירה ב 10 דקות עבודה
המטבוחה שלי לא שוחה בשמן ולא עם סוכר.
היא טעימה כסלט ומשמשת כבסיס לשקשוקה ועוד..
מצרכים:
3 כפות שמן זית
12 עגבניות בשלות מרוסקות
1 כף גדושה פפריקה אדומה
7-8 שיני שום
פלפל חריף
1 פלפל ירוק
2 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1/2 כף צ'ילי יבש
1/2 כפית כמון
1 כף מלח הימליה
אופן ההכנה: