ממרח קישואים וקשיו עשיר בחלבונים


 

2 בצלים

2 כפות שמן זית

3 קישואים

2 גבעולי סלרי

¼ כפית מלח הימליה

1/4 כפית פלפל שחור

½ כוס קשיו מושרים

1 כף שימרי בירה

1 כף קמח שקדים


קוצצים את הירקות

1. מחממים את הסיר כשהוא ריק על להבה בינונית.

2. כשהסיר חם שמים את הבצל ומערבבים כאילו מטגנים עם שמן בסיר.

 אחרי 3 דקות תחתית הסיר תתחיל להיות בצבע חום.

3. אחרי שתחתית הסיר עם קצת צבע חום להוסיף 2 כפות מים אז כל הצבע משתחרר וצובע את הבצל והנה לנו בצל מטוגן בלי שמן

4.להוסיף את הקישואים הסלרי התיבול ושמו זית

5.לבשל על אש נמוכה בסיר מכוסה כ 15 דקות עד שמתרכך.

6.מצננים מעט.

7.מוסיפים את הקשיו המושרה ,

8.מעבירים לבלנדר מוסיפים את שימרי הבירה וקמח שקדים

מרסקים למרקם חלק.

9. מעבירים לצנצנת

נהנים מכל ביס


נשמר במקרר עד שבוע


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.