שוקולד עם אגוזים
===============
לפסח ולכל ימות השנה

מי לא אוהב את המתוק הזה וזקוק לו בשעות משבר
אך מה שקורה כאשר את אוכלת שוקולד מתועש
שמלא בסוכר את נופלת למעגל של תשוקה למתוקים
ומבקשת עוד ועוד..

כאשר את בוחרת שוקולד בריא ואיכותי קוביה אחת
מקסימום שניים עושה את העבודה מצויין.

השילוב של אגוזים לא קלויים במתכון תורמת רבות לבריאות הלב
והעורקים בזכות השומנים הבריאים שקיימים בהם .
מחקרים שנעשו לאורך שנים קשרו בין צריכה סדירה של אגוזים
ובין הפחתה בסיכון ללקות במחלות לב ובסוגים מסוימים של סרטן,
אבני מרה, בסוכרת סוג 2 ועוד מחלות.
חופן אגוזים מכיל נוגדי חמצון וגם כמות גדולה של חלבון,
ויטמינים ומינרלים וסיבים תזונתיים
ובנוגע לקלוריות אל תהיו מוטרדים כמות שפויה של 7 אגוזים ליום
תורמת לתחושת שובע ולבריאות שלכם.

4 מצרכים בלבד ו7 דקות עבודה
יספקו לך שוקולדים טעימים בריאים ומשביעים

למתכון קל ומהיר

המצרכים:

2 כפות שמן קוקוס
2 כפות קקאו
1/2 כוס סילאן טיבעי

1 כוס אגוזי לוז קלופים קצוצים
(אני רוכשת שלמים וקוצצת במטחנה ביתית)

אופן ההכנה 

לחמם בקלחת ל 2 דקות את שמן הקוקוס הסילאן והקקאו ולערבב היטב.

יש להמנע מחימום יתר.

לערבב את תערובת השוקולד המומסת עם האגוזים הקצוצים,
לערבב היטב עד שהאגוזים יהיו מצופים בשוקולד.
באמצעות כף לצקת לתבניות סיליקון גמישות.
להכניס להקפאה לשעה למיצוק.
להוציא מההקפאה ובלחיצה קלה על תבנית השקעים מאחור,

לשלוף את השוקולד ישר לקופסה.

זה הזמן לטעום רק 1-2 ואפשר גם להשוויץ במבחני טעימה לכל המשפחה 

 את הנותר 

לאחסן במקרר או בהקפאה.


תהנו ותשתפו איך השוקולד שלכם?


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.