1 כוס שמן זית או שמן שקדים

1/3 כוס חלב סויה לא ממותק

⅕ כפית חרדל דיז'ון

¼ כפית מלח אפילו פחות

½ כפיות מיץ לימון טרי

3 שיני שום

הוראות הכנה :

שימו את כל הרכיבים בבלנדר למעט  הלימון 

הפעילו את הבלנדר ל 2 דקות 

הוסיפו את מיץ הלימון והפעילו לדקה נוספת.

ניתן להוסיף עשבי תיבול ולהנות מאיולי ירוק 

מרקם מעולה הדומה למיונז אמיתי.

שומרים בכלי אטום רצוי צנצנת זכוכית במקרר לשבוע (אם ישאר)

מתאים לתחליף למיונז המעובד 

סלט כרוב ומיונז, חצילים במיונז..

להזליף מעל לירקות

לתיבול סלט.


באהבה ד"ר רינה מורדו phd

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.